Sfaturi pentru Agricultura Ecologica

Am ramas surprins de cate persoane sunt doritoare de a se implica in agricultura ecologica, asa cum am facut eu. Eu locuiesc intr-o casa mica in still Ranch in California si incerc sa imi desfasor viata ca un om ce face de toate. Munca s-a dovedit a fi prioritara pentru a duce o viata usoara iar primii ani au fost destul de grei.

Am cumparat o carte despre agricultura ecologica, imaginandu-mi ca, in cazul in care imi voi cultiva propriile alimente si animale, acest lucru ma va ajuta foarte mult pe viitor. Sentimentul meu a fost ca as putea folosi o parte din timpul meu liber pentru a salva banii pe produse alimentare si probabil a incepe o dieta mult mai sanatoasa. Cu acestea zise, acest sentiment este unul de mandrie.

Defapt, eu m-am gandit la agricultura ecologica de foarte mult timp, dar niciodata nu am pus piciorul la treaba. Astfel am inceput prin a-mi face o sera mica fara nici o idee despre cum as putea sa-mi fac acest lucru.

Prima problema care am intampinat-o a fost invazia de melci. Este foarte greu sa scapi de melci, ei fiind atrasi in mare parte de lichide. Aceasta este una din marile probleme ale agriculturii ecologice. O a doua problema a agriculturii ecologice, sunt iepurii. Acestia sunt mult mai greu de respins si va vor da o mare bataie de cap.

Eu niciodata nu am pulverizat substante peste cultura mea, dorind ca toate roadele sa fie proaspete si 100% naturale. Dar cum ne protejam de daunatori? Putem folosi substante non-toxice pentru a scapa de insecte si alte vietuitoare nedorite in cultura noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *